Fijn dat u belangstelling
hebt voor RD.nl

Vandaag is het zondag. Een wekelijke rustdag, die wij houden op de zondag, is een opdracht en een geschenk van God. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Daarbij is de zondag voor christenen ook een wekelijkse echo van de Paaszondag, waarop Jezus Christus opstond uit de dood. Redenen voor ons om vandaag onze site niet te actualiseren.

Morgen brengen we u graag weer op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen, voorzien van achtergronden, commentaar en opiniƫrende artikelen. Zoals u dat van ons gewend bent.

Hoofdredactie Reformatorisch Dagblad

Buitenland

Britse regering versoepelt reisbeperkingen rond feestdagen

Britten die met de feestdagen willen reizen en daarna huiswaarts keren, hoeven niet veertien dagen, zoals nu van kracht is, maar nog maar vijf dagen in quarantaine als ze binnen vijf dagen na thuiskomst negatief op het coronavirus zijn getest. De nieuwe regels moeten volgens de krant op 15 of 16 december ingaan.

Britten die in contact zijn gekomen met mensen die positief getest zijn, hoeven volgens de krant niet meer in thuisisolatie. Contacten van degenen die positief testen, zullen worden gevraagd zeven dagen lang dagelijks tests te ondergaan en mogen in de tussentijd hun gang gaan.

De regering maakt volgens de Telegraph maandag ook bekend dat het huidige quarantainesysteem, waarbij mensen 14 dagen moeten thuisblijven, in januari wordt afgeschaft als proefprojecten slagen.

Kerkdiensten bij u in de buurt, in Nederland of op uw vakantieadres

Kerkelijke en theologische publicaties